Comfluència

Creant comunitat

El missatge de la solidaritat

per

A Op-team ens agrada implicar-nos amb el nostre entorn i ajudar tant com puguem a impulsar els projectes dels nostres clients. I, en aquest cas, donada l’orientació humanista de les activitats de l’Obra Benèfico Social del Nen Déu, encara molt més. L’OBS Nen Déu desenvolupa una intensa tasca d’assistència, educació i atenció a persones discapacitades al llarg de la seva vida, tot afavorint el seu desenvolupament físic, psíquic i espiritual. I ho fa sense exigir res a canvi, acollint als seus centres i instal·lacions persones sense recursos, els tractaments de les quals són finançats bàsicament a través de la col·laboració solidària de moltes persones.

Ara, per tal de recaptar fons, el Patronat de l’entitat ha organitzat un Concert Solidari que tindrà lloc el proper 26 d’octubre a Barcelona. Una particularitat d’aquest acte és que l’orquestra, Ars Medica, està formada per metges i professionals del sector Salut.

Hi ha dues vies de participació:

  • Adquirir una invitació (30 €)
  • Col·laborar amb la Fila Zero (20 €)

Els ingressos que es recaptin es destinaran als usuaris dels centres de l’OBS Nen Déu per ajudar el seu desenvolupament motriu i a valer-se per ells mateixos, i per a oferir-los tractaments mèdics que millorin la seva salut, entre altres.

A Op-team hem col·laborat amb el projecte dissenyant els materials promocionals del Concert. Ara, vosaltres també podeu aportar el vostre gra de sorra: truqueu al 93 435 68 86 o al 93 435 24 04 per confirmar la vostra reserva i impliqueu-vos en aquest projecte. O ajudeu-nos a difondre’l!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts