Comfluència

Noves oportunitats

¿El vídeo viral més avorrit?

Recentment la Fundació Arrels, que té per objectiu atendre a les persones sense llar, ha llançat una campanya de vídeo, The most boring viral video:

Aquesta campanya reuneix, des del meu punt de vista, tots els elements per ser un èxit. En primer lloc, el canal i el format. I és que els vídeos ja són els continguts més consumits i compartits a la xarxa, i tot apunta a què en el futur encara tindran més pes.  A més, incorpora un component humorístic (només cal veure els primers cinc segons amb la frase “no sóc un gatet que fa cucades”) i, sobretot, un component solidari. Tan sols cal veure 30 segons d’aquest vídeo per a què Youtube faci una donació a la Fundació Arrels. No costa res.

Però sobretot, és una campanya per difondre un missatge. I aquest missatge té unes paraules clau, aquelles que es refereixen a tot el que es perd en viure al carrer. La campanya apel·la als sentiments de l’espectador, i això és una bona estratègia. Només ens demanen que compartim aquest vídeo, només cal que visualitzem 30 segons i estarem ajudant a molta gent. Compartim?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts