Comfluència

Noves oportunitats

Internet, clau en els negocis actuals

La ràpida evolució dels mercats obliga les empreses a haver d’adaptar-se a les noves condicions per garantir la seva competitivitat i inclús la seva supervivència. S’han de tenir en compte nous competidors, nous perfils de compradors i noves característiques del propi mercat per elaborar una estratègia bona i actualitzada per al nostre negoci.

Perquè potenciar la comunicació digital?

 1. La visibilitat global de l’empresa o marca és imprescindible. El mercat s’obre i globalitza i, cada cop més, accedir a noves fronteres, tant del mercat exterior com interior, es converteix en solució de creixement.
 2. Per estar al dia amb el mercat és necessari disposar al web d’una informació bona i actualitzada dels valors, productes i serveis que ofereix l’empresa.
 3. Les diferents plataformes: web corporatiu, bloc, xarxes socials, etc. són potents eines de màrqueting per a la divulgació de la marca i el producte.
 4. Les actuals eines de venda online possibiliten a les empreses obrir un nou canal de negoci.
 5. Oferir serveis online als seus propis clients com: facilitar informació, ofertes comercials, serveis d’atenció al client, accés a informació administrativa i tramitació de comandes online, fomenta el creixement econòmic i la fidelització del client.
 6. Una de les característiques del mitjà, Internet, és que permet la medició de la majoria de les actuacions que es realitzin en ell, permetent consultar informació tan interessant com el volum i el perfil tant de les visites com dels visitants, i això es tradueix en un important i valuós coneixement per a les empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Categories

  Arxiu

  Autors

  33 posts
  12 posts
  5 posts
  103 posts
  4 posts
  4 posts
  80 posts
  2 posts
  68 posts
  3 posts
  48 posts