Comfluència

Noves oportunitats

Ja podem piular el doble!

Finalment, Twitter ha conclòs el seu experiment per provar la nova extensió de les piulades i, des de fa unes hores, tots podem escriure missatges amb un nou límit de 280 caràctersLa mateixa xarxa social ha fet l’anunci amb aquest missatge:

“Més caràcters. Més expressió. Més del que està passant.” diuen. I bé, com podem aprofitar aquesta nova extensió en comunicació? És evident que amb més espai podem fer missatges més llargs i elaborats però cal posar més atenció que mai! Disposar de 280 caràcters no vol dir que els haguem de fer servir tots sempre. És veritat que la nova extensió ens dona marge als professionals de la comunicació (i a tots els usuaris en general), però no hem d’oblidar que és més fàcil impactar els receptors amb missatges curts que els hi seran més fàcils de recordar.

D’altra banda, està comprovat que les piulades amb foto, enllaç i curtes són més retuitades. Potser la nova extensió farà variar aquest funcionament? Es veurà amb el temps! El que dubto que canviï gaire és el fet que “la majoria de cops, els missatges virals no es llegeixen, només es retuitegen”. Potser, això sí, podem treure profit amb els 140 espais que guanyem per, a banda del titular, mirar de viralitzar també un subtítol que permeti contextualitzar la informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts