Comfluència

Noves oportunitats

Les regles d’or de les xarxes socials

Cada minut, es fan més de 3.300.000 publicacions a Facebook, 342.000 piulades a Twitter, 67.000 fotos a Instagram, es comparteixen més de 24 hores de vídeo a Youtube i es realitzen desenes de milions de cerques a Google. Aquest gran volum d’activitat digital significa un enorme potencial per al món empresarial, és un macro aparador en el que poden explicar, de manera intel·ligent i creativa, qui són, què fan i què ofereixen. Així, tots els que consumim continguts digitals –pràcticament tots avui en dia- som clients potencials.

Davant d’aquesta oportunitat, estan preparades les empreses i organitzacions per assumir els reptes que comporta la transformació digital? Sabran aprofitar tots els recursos que els ofereixen aquestes noves eines per promocionar la seva marca o servei?
En aquest escenari, les regles del joc han canviat i les empreses que opten per reciclar-se i adaptar-se al canvis són les que tenen més garanties d’èxit.

Coneixedors d’aquestes tendències, des d’Op-Team volem compartir amb vosaltres els nostres coneixements i algunes de les utilitats que hem après en el curs realitzat recentment sobre ‘Promoció de l’Empresa a Internet’.
A continuació, us exposem  algunes de les regles d’or per fer un bon ús de les xarxes socials:

  • Es recomana publicar de forma periòdica a les xarxes socials, sempre que es tingui contingut interessant per explicar. Si no s’ha de publicar, val més no disposar de perfil, ja que dóna imatge de deixadesa.
  • Interactuar amb els usuaris per donar una imatge propera i, alhora, professional. Cal atendre les consultes, demanar opinió, compartir continguts dels altres, etc.
  • Aplicar la regla del 80-20, és a dir, el 80% del contingut publicat ha de ser d’interès per als usuaris i, el 20% restant, pot ser informació destinada a promocionar els nostres productes o serveis.
  • No totes les xarxes socials són iguals. Cal escollir la que més ens convingui, en funció del tipus d’empresa que siguem.
  • Definir correctament totes les dades d’empresa i configurar una biografia atractiva: nom d’usuari senzill i fàcil de recordar, bones fotos o avatars i una descripció impecable.
  • Vincular entre elles les nostres xarxes socials i enllaçar-les a la web d’empresa per millorar-ne el tràfic i el posicionament.
  • Treure el màxim partit a totes les utilitats de cada xarxa social.
  • Observar la competència i buscar potencials clients.
  • Utilitzar un llenguatge proper i adequat.
  • Participar en les comunitats temàtiques de les diferents xarxes socials
  • Ser present a algunes de les xarxes socials més utilitzades per les empreses com Facebook, Twitter, Google + (Google Busyness), Linkedin, Pinterest i Instagram, entre d’altres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts