Comfluència

El vincle inesperat

“Comunicant creem les xarxes per seguir progressant”

Marieke Van den BergMarieke Van den Berg projecta, internament i públicament, la imatge de Ciments Molins Industrial, una multinacional amb arrels a Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat. Fora de l’àmbit professional, la seva passió és el cant i també altres disciplines expressives com el dibuix i el ball. Primera protagonista d’El vincle inesperat, ens ofereix unes pinzellades de la seva visió sobre Comunicació.

  1. Quin element consideres crític per a qualsevol acció de Projecció o Imatge que vulgui assolir l’exit? La planificació o la manca de la mateixa.
  2. Quin és el benefici principal que aporta una bona gestió de la Comunicació?Motivació, teamwork, creació de les xarxes necessàries tant internes com externes per seguir progressant segons els objectius marcats a curt, mig i llarg termini.
  3. Una empresa o una institució que gestiona bé les relacions amb els seus públics. Gas Natural. Per la seva imatge, que em sembla sòlida, estructurada, dinàmica i en constant moviment.
  4. Una qüestió de Comunicació sobre la que encara no has trobat resposta… Una metodologia senzilla però eficaç per calcular i presentar el ROI?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts