Comfluència

Creant comunitat

Paper o digital: interacció global

 

M’acaben de fer a mans un exemple de les capacitats d’interacció i d’interconnexió del vell i nou món de la comunicació: el basat en el paper imprès i el que se sosté en les tecnologies digitals. Resulta que una nova iniciativa empresarial -precisament del sector de la comunicació-, el grup OCC, es presenta  al seu mercat amb aquestes particulars targes de visita.

La innovació consisteix a imprimir sobre la tradicional tarja -que, a més, també aporta l’atribut de la Sostenibilitat, perquè és paper 100 per cent reciclat– dos codis QR. La marca de l’anvers permet generar un contacte nou a la llibreta d’adreces del telèfon que l’escanegi (incloent totes les dades de la tarja, és clar). Serveix, també, per a localitzar el contacte a Google Maps, trucar directament al contacte i fins enviar-li un correu electrònic.

El codi QR del revers obre la web d’OCC al navegador del telèfon, i també permet enviar l’adreça d’internet per correu electrònic i per SMS. Tot un món d’informació fàcilment compartible i transaccionable amb els moderns ginys de la telefonia mòbil… i compatible amb els tradicionals sistemes d’emmagatzemament i consulta de les targes de visita de tota la vida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts