Comfluència

Noves oportunitats

Què diu de tu el teu domini?

Un domini és un conjunt de caràcters que identifiquen els llocs d’Internet. Entitats com Pimec recomanen als seus socis tenir un domini propi, ja que argumenten que aporta credibilitat a la xarxa. Actualment, els més comuns són .com, .org o .net, però les possibilitats són infinites.

Encara no fa 10 anys, es va crear el domini .cat, que ha tingut un creixement espectacular. I ara, arriba una nova opció, el domini .barcelona. Des de la setmana passada és possible reservar-lo (a un preu de 100 euros), i a partir del 21 de març es podrà fer servir (el preu a partir de llavors serà de 40 euros anuals).

La voluntat de l’Ajuntament amb el nou domini és reforçar la marca Barcelona a internet, i l’objectiu és que en els propers tres anys hi hagi uns 20.000 .barcelona. Creieu que és possible?
Un dels consells bàsics que se’ns donaven a l’hora de triar domini és que aquest fos curt, però també ha de ser fàcil de memoritzar i t’ha de definir. En aquest sentit, el .barcelona per a les empreses de la ciutat, no facilitarà les coses?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts