Comfluència

Creant comunitat

Somnis en xarxa

Una nova xarxa social, Piggy Dreams, vol ajudar als internautes a complir els seus somnis. Creada pels germans Miquel i Pau Roig, ja emmagatzema més de 800 somnis a tot el món. Un cop un usuari registra el seu somni al portal, pot definir molts detalls sobre aquest: en quin període pretén acomplir-ho, si li cal finançament i quant li caldria per acomplir-ho.

En el cas que els somnis requereixin de diners per realitzar-se, Piggy Dreams facilita un pla de finançament en línia per anar estalviant mica a mica. La xarxa també permet rebre finançament a mode de targeta regal o a través de donacions anònimes.
El projecte, encara en versió beta, té actualment un pla d’expansió als Estats Units (Silicon Valley). Per als usuaris l’accés és totalment gratuït i el finançament es vol basar en les comissions que pagaran els proveïdors que vulguin oferir els seus productes i serveis. Els somniadors rebran ofertes específiques en funció de les seves peticions, i també rebran informació d’altres usuaris que hagin viscut experiències similars.

En aquests moments de desànim generalitzat em sembla una molt bona iniciativa per recuperar la il·lusió pels projectes tant personals com professionals. Què us sembla? Preparats per somiar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts