Comfluència

Noves oportunitats

Bons propòsits per a l’any nou, també en comunicació

Comença un nou any i molta gent té el seu llistat de propòsits preparat… aquest any sí! Perdre pes, deixar de fumar, llegir més… Però la ciència diu que 9 de cada deu abandonaran ben aviat les bones intencions! Per sort, també ens dona alguns consells per poder-los fer realitat: ser concrets, progressius i estratègics. Però aquest no és ben bé el tema que ens ocupa i és que posats a definir un llistat de bones intencions, que siguin en l’àmbit de la comunicació!
I aquí va la meva proposta:

  1. Per a la teva comunicació, contracta professionals. I, per suposat, deixa’t assessorar i confia en el seu criteri.
  2. Valora la feina dels especialistes. Tothom pot escriure un tuit o fer un titular, però no tothom ho farà seguint una estratègia o amb els objectius corporatius en ment.
  3. Sigues transparent. Facilita la màxima informació al teu equip de comunicació, només així podrà plantejar la millor estratègia davant els reptes que es plantegin.
  4. Planifica. Si el teu negoci o projecte està ben estructurat i organitzat, es podrà planificar quina comunicació serà necessària en cada moment. O inclús es podran preveure els imprevistos que t’ajudaran a capejar qualsevol crisi que pugui sorgir.

I segur que podem fer el llistat molt més llarg! Què afegiries? Què trobes a faltar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts