Comfluència

Diguem-ho clar i alt d’una vegada: en Comunicació, la creativitat està sobrevalorada. En la pràctica, sovint s’usa aquest terme per justificar la improvisació i, directament, la negligència. De fet, la creativitat està sobrevalorada en la majoria d’activitats: algú es deixaria operar per un metge intuïtiu i anàrquic? Algú travessaria un pont construït sense plànols per un mestre d’obres il·luminat? Com hauria arribat l’home a la lluna només amb la inventiva i fantasia de Jules Verne? Sense dubte, l’enginy és un poderós motor per imaginar futurs, però després things have to happen. I això implica, imprescindiblement, una acurada preparació i planificació dels projectes. I una execució conseqüent amb el pla, incloent-hi les rectificacions que calgui sobre la marxa.

El llibre ‘Spare’, les memòries del príncep Harry d’Anglaterra, va vendre més d’1,4 milions de còpies en la versió anglesa en el primer dia a la venda. És un rècord absolut per a una editorial com Penguin Random House que, de llibres, en té.

Encendre la televisió un dissabte a les 3 de la tarda equival a trobar-se que a tots els canals emeten el mateix tipus de contingut: pel·lícules, segurament d’origen escandinau o centreeuropeu, amb arguments la similitud dels quals genera esgarrifances.

  Categories

  Arxiu

  Autors

  33 posts
  12 posts
  5 posts
  101 posts
  4 posts
  3 posts
  80 posts
  2 posts
  67 posts
  3 posts
  48 posts