Comfluència

Els continguts arriben al públic objectiu a través dels diferents canals de comunicació dels quals disposa una determinada empresa o organització. En funció del target a qui volem arribar, elegirem un canal o un altre, o tots. La publicació de contingut als canals (webs, intranets, premsa, xarxes socials, etc.) és la punta de l’iceberg del procés de difusió dels missatges corporatius. La notícia ja maquetada i publicada és el resultat més tangible de la cadena d’accions que hi ha al darrera de la gestió diària de la comunicació corporativa. Però per arribar fins aquí, hi ha tota una sèrie de circuits menys visibles que són cabdals per a l’èxit del procés. Quins passos cal seguir abans de prémer el botó de publicar?

Ara que s’acosta el final de l’any, comencen a aparèixer les previsions per al proper. Això no només passa en el camp de la Comunicació, però és en el que ens centrarem aquí.

Tothom ha anat a IKEA algun cop. Per a moblar una habitació o tota la llar, o per a comprar un paquetet d’espelmes o un parell de plantes (i tornar a casa amb un armari nou en lloc d’aquests ítems), o fins i tot per a dinar, si és que hom pretén degustar un tast de la gastronomia sueca.

  Categories

  Arxiu

  Autors

  33 posts
  12 posts
  5 posts
  100 posts
  4 posts
  2 posts
  79 posts
  1 posts
  66 posts
  3 posts
  48 posts