Comfluència

El 13 de juliol de 1993, L’Équipe (el diari esportiu de referència a Europa), titulava a tot estrop a portada “INDURAIN LE CHRONO MAITRE”. El dia abans s’havia disputat la 9a etapa del Tour de França, una contrarellotge a Lac de Madine, i el ciclista navarrès va destrossar tots els seus rivals (li va treure més de 2 minuts de diferència al segon classificat de la jornada). El periòdic va fer un joc de paraules amb les expressions “el cronòmetre” i “el mestre del crono” per definir la seva gesta i publicar un eslògan que va tornar-se famós.

La celebració d’un acte és una bona oportunitat per una empresa o institució a l’hora de establir vincles, transmetre el seu relat i projectar la seva imatge als seus públics. D’esdeveniments n’hi ha de naturalesa molt diversa (estrenes, inauguracions, presentacions, trobades amb la premsa, entregues de premis, celebracions..) de manera que es poden classificar com a corporatius, institucionals, culturals, polítics… Cada esdeveniment és únic i amb personalitat pròpia i per això cadascun d’ells necessita organitzar-se de forma personalitzada per assolir els seus objectius.

En el sector de la comunicació ens agraden els plans. Elaborem plans estratègics, plans d’acció, plans de gestió de crisis, plans de continguts… És la forma de fer el millor possible la nostra feina. I, evidentment, hem d’estar preparats per ajustar els plans quan sigui necessari o inclús per refer-los sencers.

    Categories

    Arxiu

    Autors