Comfluència

Dialogant amb l'entorn

Google per a tot (més encara)

Fem servir Google per a tot, però ara encara ho podrem fer més ja que ens dóna l’opció de descarregar la informació de les nostres properes destinacions turístiques per tenir-la accessible offline. Acaba de llançar Google Trips, la seva aplicació de viatges.

L’app, que ja és disponible per a Android i iOS, vol ser una guia de viatges accessible sense connexió. D’una banda, recull en una sola pestanya totes les reserves relacionades amb un viatge concret (bitllets de transport, allotjament…). De l’altra, proporciona informació d’interès del destí: coses a fer, punts d’interès, on menjar o com arribar d’un lloc a l’altre.
La gràcia de l’app radica en què reconeix automàticament els nostres viatges (passats i futurs) agafant la informació des del compte de Gmail. Així, pot fer-nos recomanacions en funció de les reserves que detecta que hem fet.

Amb aquesta aplicació Google dóna un pas més i s’assegura la consulta fins i tot quan estem en llocs remots (o no) sense connexió. És un altre exemple dels esforços del gegant d’internet per no deixar-nos marxar de la seva xarxa però, personalment (només m’he descarregat l’app i encara no l’he pogut posar a prova en cap viatge) crec que Google Trips és un gran encert.
Ja com a curiositat, en el vídeo de llançament de l’app l’escenari triat és Barcelona:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts