Comfluència

Noves oportunitats

I tu… ja tens en compte la teva marca?

En l’actualitat 9 de cada 10 internautes habituals tenen un compte actiu en almenys una de les principals xarxes socials, a les quals dediquem una mitjana de sis hores al dia. I què fem a la Xarxa? La majoria dels usuaris dediquen la principal part del seu temps a la consulta però, tot i que no estiguem publicant res, no contribueix també tot allò que mirem a la nostra petjada digital? I tant que sí!

A Internet tot queda registrat i tot és mesurable. Això ens interessa molt com a marques, ja que ens permet afinar molt més els nostres públics objectiu, segmentar les nostres accions de comunicació i màrqueting amb més possibilitat d’èxit, i molts altres avantatges més. Però, i com a persones? Ja fa un temps que sentim a parlar de les “marques humanes“, però cada cop més es parla també de les persones com a marca. I tu, ja tens en compte la teva marca?

Segur que has provat algun cop a buscar el teu propi nom a Google… què hi trobes? Et sents identificat amb el teu alter ego a la xarxa? Cada cop som més conscients de què fem i com ho fem a Internet, però t’has parat a pensar que, igual que fas amb la teva empresa, també pots crear la teva pròpia estratègia digital personal? 

Tot allò que publiquem o compartim a la xarxa diu molt de nosaltres, així que val la pena dedicar-hi uns segons abans d’apretar al botó de “publicar”. Allò que estàs compartint va en sintonia amb el que vols que la gent pensi o sàpiga de tu? Si és així, endavant! I si tens dubtes, perquè no començar per fer un breu llistat amb els temes o valors pels quals vols ser reconegut a la xarxa? És només un petit primer pas que potser t’ajuda a anar construint la teva marca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts