Comfluència

Noves oportunitats

La comunicació no s’atura

 

Tots som conscients de la situació excepcional que vivim, així que intentaré no ser repetitiva amb els milers (milions?) d’articles que ja parlen sobre el tema… Però és cert que aquesta crisi ens ha fet adonar-nos de moltes coses, entre elles, com d’important és (o hauria de ser) la comunicació.

Començant per fer entenedores les mesures que han hagut d’anar prenent governs i empreses per garantir la seguretat i acabant per la necessitat de veure’ns cara a cara amb els altres (ai! la comunicació no verbal!).

Amb l’emergència sanitària també hem comprovat com hi ha una gran quantitat de feines que es poden fer des de casa, però treballar des de casa no vol dir deixar de comunicar. I és que quants de vosaltres heu passat aquests últims dos mesos moltes més hores al telèfon que mai abans? O a quantes videoconferències heu assistit?

I si ens centrem en la comunicació corporativa, a nivell intern està sent clau mantenir informades i motivades les plantilles, sobretot en sectors que han patit la crisi en primera línia com pot ser el sanitari. Però també a nivell extern s’ha vist la necessitat de comunicar, inclús més que abans, com a demostració que seguim endavant, que no ens aturem i que aportem alguna cosa al nostre entorn, a la societat o inclús als nostres clients

o socis. En un context en el que s’estan replantejant moltes coses, i en què trigarem a la normalitat (ara serà nova, aquesta normalitat), hem d’aprofitar les oportunitats que se’ns presentin. Potser és hora que tots ens reconvertim una mica, potser has de fer el salt definitiu a la comunicació en digital, o potser simplement necessites un canvi d’enfocament… Sigui com sigui, la comunicació no s’atura! I, si necessites un cop de mà, a Op-team estem per ajudar-te!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts