Comfluència

Noves oportunitats

Busques inspiració? Gràcies Pinterest!

Pinterest és, des de ja fa temps, la xarxa social de moda. I el seu creixement sembla no tenir sostre –només està per darrere de Tumblr en usuaris actius–. Però, què ens aporta?

Pinterest és un tauler virtual on penjar tot allò que ens interessa, des d’infografies sobre qualsevol temàtica, fins a consells o receptes de cuina, passant per idees de pentinats o destinacions per a les vacances. A mesura que vas creant els teus taulers i publiques allò que t’interessa, se’t van suggerint continguts de les mateixes temàtiques. A més, pots buscar qualsevol cosa que se t’acudeixi al cercador… hi ha de tot!

Però aquí parlem de comunicació, i avui he triat Pinterest com a exemple que una imatge val més que mil paraules. I és que la clau de l’èxit d’aquesta xarxa és que és completament visual, fàcil i intuïtiva. I en comunicació té molt per oferir-nos, però jo destacaria l’element inspiració. I és que a Pinterest podem trobar idees per elaborar continguts, guies per elaborar estratègies de comunicació o frases cèlebres de grans pensadors. I la gràcia és que tot ho trobarem amb imatges, vídeos o infografies de manera que amb un ràpid cop d’ull podem decidir si ens interessa i, si és així, compartir-ho més enllà d’aquesta xarxa. I és que està comprovat que el contingut visual registra un 84% més de visites, un 94% més de clics i 40 cops més share.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts