Comfluència

Ja fa temps que la transparència s’ha instaurat en les diferents esferes del nostre dia a dia. Les empreses han de ser transparents, els polítics també, les administracions públiques per suposat… però quin paper jugar la comunicació aquí? Doncs és imprescindible!

Encara desconeixem les conseqüències reals que ha generat la Covid-19, però l’alt cost pel planeta, les persones, les empreses i la forma en què ens relacionem i comuniquem, és ja una realitat. Partíem d’un context volàtil, incert, complex i ambigu arran de la irrupció d’Internet, però el coronavirus no només ho ha accelerat, sinó que ha impulsat noves formes de comunicació, eines i tendències a un ritme que no havíem vist abans.

Teletreballar estava molt poc estès a Catalunya abans de l’esclat de la pandèmia. L’any 2015, per exemple, un escàs 3,5% de les persones treballadores catalanes exercien la seva activitat laboral des del domicili particular. El 2020, la xifra forçosament es enfilar fins al 17%, fet que va significar un increment interanual del 119%, segons un informe del centre d’estudis Adecco fet a partir de l’Enquesta de Població Activa.

    Categories

    Arxiu

    Autors