Comfluència

Dialogant amb l'entorn

Com de transparent és la teva comunicació?

Ja fa temps que la transparència s’ha instaurat en les diferents esferes del nostre dia a dia. Les empreses han de ser transparents, els polítics també, les administracions públiques per suposat… però quin paper jugar la comunicació aquí? Doncs és imprescindible!

La comunicació és bàsica pel que fa a la transparència. I és que la transparència, al cap i a la fi, és informar, retre comptes i posar a disposició del teu públic tota aquella informació d’interès de la teva activitat. Sabent això podem optar per penjar tot un seguit de documents a la nostra pàgina web… O per incorporar aquesta manera de comunicar de manera estratègica.

I és que, a banda d’informar de la teva activitat, la clau és informar de manera entenedora per a la nostra audiència. Però també escoltar les demandes del nostre públic i no “hacer oídos sordos”, que diríem en castellà.

Si ho fas bé, a més, segurament obtinguis la recompensa. Per exemple, un recent estudi conclou que la generació Z (els nascuts des dels 90) valora que les marques admetin públicament els seus errors i donin la cara. Això també és transparència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    1 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts