Comfluència

Cercant l'eina

Diccionari de comunicació digital

Fa gairebé un mes que IAB Spain, l’associació que representa el sector de la publicitat, el màrqueting i la comunicació digital a Espanya, va llençar la IABpedia. Aquesta eina, basada en la filosofia ‘wiki’, vol ser un diccionari actualitzat dels conceptes clau de la publicitat i la comunicació digital.

En un sector en constant evolució on estrany és el dia en què no descobrim un terme nou, sembla una molt bona idea disposar d’aquest glossari. Tots els usuaris podem proposar conceptes (o ampliacions dels mateixos) si és que en trobem algun a faltar entre els més de 350 que conformen la plataforma.

Després, seran les comissions d’IAB Spain les que s’encarregaran de revisar aquestes propostes i d’ampliar definicions, actualitzar-les i, en definitiva, vetllar perquè la IABpedia segueixi el frenètic ritme evolutiu de la comunicació digital. Coneixíeu l’eina? L’heu fet servir? Què us sembla? Personalment, trobo que pot resultar útil per aclarir conceptes d’una forma ràpida i senzilla. Però, com en qualsevol altra plataforma ‘wiki’, caldrà la col·laboració de molts per garantir nivells d’actualització i correcció òptims. Jo ja he enviat algunes propostes, i vosaltres?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts