Comfluència

Dialogant amb l'entorn

Canvi climàtic al meu jardí

L’escalfament global ha deixat de preocupar, ja no és moda. O al menys -com és típtic en els mitjans i el comportament humà- hem passat de l’omnipresència en el debat públic a gairebé una marginalitat. Però, és o no és un dels problemes més importants que afronta la humanitat, amb conseqüències com desastres naturals que ja s’estan produïnt arreu del món?
Potser dir això no sigui prou convincent, encara que sembli mentida. I científics i comunicadors s’afanyen a buscar millors arguments i formes de persuadir el públic sobre la gravetat del problema (recent reunió a Google). Alguns, com l’American Public Gardens Association, treballa per demostrar a la societat nordamericana com el canvi climàtic està canviant els jardins públics dels Estats Units, un dels països amb més quota de culpabilitat en el fracàs de la cimera de Copenhaguen.
Suficient? O potser caldria anar un pas més enllà i buscar la forma de comunicar -si és que és així científicament- com l’escalfament global està afectant els espais verds privats, tan estesos als EUA. Em posaré en marxa quan el canvi climàtic afecti el meu jardi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts