Comfluència

Dialogant amb l'entorn

"La comunicació és un factor estratègic que aporta valor afegit a la institució"

Amb sis segles i mig d’història, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic és un referent nacional i internacional en l’atenció sociosanitària. Una posició que ha reforçat gràcies a una comunicació professionalitzada, que li ha permès guanyar notorietat i projecció pública, millorar la cohesió i la confiança del seu equip humà i guiar l’aposta per les noves tecnologies en un sector en constant transformació com és el de la salut.

El director gerent de la Fundació, el Dr. Jordi Roca, valora molt positivament els bons resultats que ha obtingut gràcies a l’externalització de la comunicació. “És molt important estar al dia en el coneixement. Com a institució social i sanitària, nosaltres dediquem tots els nostres esforços a atendre persones amb dependència i no podem centrar-nos tant en les qüestions relacionades amb la comunicació. Per això hem buscat l’assessorament d’unes persones expertes en comunicació”.Tot i que el departament de Comunicació està gestionat per professionals d’una empresa externa, la FHSC valora la capacitat d’integració i d’empatia dels professionals d’Op-team: “Estan integrats i són uns més de l’equip humà, que han fet un gran esforç per entendre’ns i generar empatia”. Algunes de les coses importants que els ha aportat el servei de Comunicació, afegeix el Dr. Roca, són “agilitat, millor transparència i una bona connexió entre la institució i la premsa i, en definitiva, la societat”.

“Teníem clar que la comunicació era un factor estratègic i creiem que una organització externa com Op-team ens aporta molt valor afegit”, conclou el Dr. Roca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts