Comfluència

Modelant la imatge

op-team.com es renova

per

L’adaptació constant a formats i canals és crítica per a una comunicació eficaç. És per això que hem renovat www.op-team.com, la nostra seu virtual. El nou espai a la xarxa és ara més interactiu, i la plataforma tecnològica (basada en tecnologia php, bases de dades MySQL i gestor de continguts Joomla) permet l’actualització fàcil i continuada. El nou web es presenta en els tres idiomes de treball habituals de  l’empresa, i està adaptat per a ser navegat en qualsevol dispositiu, ja sigui ordinador, tauleta o telèfon mòbil.

La renovació de la pàgina a internet ha comportat també reordenar els continguts. S’ha buscat que els missatges tinguessin el pes de la prova, i és per això que les seccions principals en què s’estructura el web aporten informació pràctica sobre allò que som, allò que fem i per a qui ho fem.

Igual que a la versió anterior, però, s’ha prioritzat de transmetre una imatge simple i alhora distingida, que projecti els atributs de transparència, rigor i professionalitat amb què l’empresa competeix en el mercat. Un disseny acurat, de traços suaus sobre un fons blanc combinat amb un ús mesurat dels recursos gràfics i tipogràfics, ha ajudat a assolir aquest objectiu. I amb ell, configurar una pàgina web que més que la imatge pretén difondre la veritable identitat d’Op-team.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts