Comfluència

Noves oportunitats

Per què el contingut és clau en el teu posicionament

El SEO (Search Engine Optimization) és el procés mitjançant el qual millorem la visibilitat d’un lloc web als cercadors d’internet. Per sortir a les primeres posicions de les cerques, hi ha tot un seguit de tècniques que podem aplicar: des de treballar l’estructura del teu web, passant per l’anàlisi de les paraules claus per les que et vols posicionar i incorporar etiquetes als teus continguts (també a les imatges)…

Però avui dia un dels factors que més posicionen és l’autoritat de la pàgina. I què mesura aquesta autoritat? Doncs per exemple la qualitat dels continguts del web o la qualitat dels enllaços que rep. I aquests dos factors estan molt relacionats! Si vols que t’enllacin d’altres llocs webs és bàsic que ofereixis contingut d’interès. Quant millor contingut (amb varietat de formats, ben treballat, ben estructurat…) siguis capaç de generar, més possibilitats tindràs que altres es fixin en tu!

En aquest punt entra en joc el content marketing, que serà l’estratègia que posi l’èmfasi en els continguts. Així, del que es tracta és de fer-te rellevant entre la teva audiència a través de proporcionar contingut que, veritablement, li resulti útil i interessant. Tornant al principi, a nivell de SEO el fet de comptar amb contingut actualitzat i de qualitat (que per tant serà compartit o enllaçat) és bàsic per estar ben posicionat. En aquest sentit, cal donar al contingut la importància que mereix i comptar amb professionals que garanteixin la qualitat del mateix.

 

Una resposta a «Per què el contingut és clau en el teu posicionament»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts