Comfluència

Cercant l'eina

Tendències en email màrqueting per al 2014

L’enviament de newsletters per part de les empreses segueix sent una de les fórmules més emprades per informar i mantenir el contacte amb els clients. Enguany, les empreses han dedicat un 20% dels seus pressupostos de màrqueting a les campanyes d’email màrqueting, i durant el 2014 s’espera que aquesta xifra augmenti encara més.
Les dades apunten a què l’email màrqueting encara té recorregut, i a què és una de les tècniques marquetinianes més efectives a l’hora de moure el receptor a l’acció, però perquè les nostres campanyes siguin efectives hem de tenir en compte certs aspectes com per exemple:

  • L’hora i dia d’enviament dels nostres newsletters. Hem d’evitar fer els nostres enviaments en aquelles franges temporals en les què pressuposem que els nostres receptors tindran les bústies més plenes o no estaran per la labor de revisar el correu.
  • Els missatges han de ser atractius tant a nivell de contingut com a nivell d’imatge. El disseny de cada newsletter dependrà del públic objectiu al qual ens dirigim, però hem d’aconseguir que sigui el més atractiu possible per al destinatari.
  • El text de l’assumpte és fonamental. Ha de donar una idea clara i concisa del que trobarà el receptor en obrir el missatge. És en aquest punt on sovint ens juguem un rati d’obertures major o menor.

Us recomanem la següent infografia amb les tendències en email màrqueting per al 2014. Trobeu alguna altra dada o consell a faltar?

Infografia email marketing 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts