Comfluència

Dialogant amb l'entorn

Twitter per a esdeveniments: abans, durant i després

Avui dia pocs plans de comunicació deixen de banda les xarxes socials i, d’entre elles, és Twitter la més utilitzada per les empreses. Per això en aquest post ens volem centrar en aquest canal, però per a una finalitat concreta: els esdeveniments. I és que en els actes que organitzem, Twitter pot ser la llançadora que ens ajudi a multiplicar l’audiència a la qual ens dirigim. 
La capacitat de la sala, la ubicació geogràfica o l’horari d’un esdeveniment ja no són un problema per participar-hi. Obrint la celebració a Twitter, i seguint unes senzilles passes, aconseguirem que molta més gent s’impliqui.

Amb aquest objectiu, el primer pas és crear un #hashtag propi de l’esdeveniment (i, segons l’envergadura de l’acte, podríem crear inclús un compte propi a Twitter -com s’indica en la infografia de més avall-). Per pensar aquest hashtag podem seguir les indicacions generals. Després, el seu èxit dependrà de com de bé el traslladem a l’audiència.

En aquest punt és molt important fer servir el hashtag abans de l’esdeveniment, i no només en els tuits que fem sobre el mateix, sinó que el podem incloure en les invitacions que enviem o en les informacions que publiquem al web. A més, el mateix dia de l’acte també l’hem de difondre entre els assistents, incloure’l en la documentació que els hi lliurem o fins i tot projectar els tuits que incloguin l’etiqueta en alguna pantalla.

Per acabar, en el “després” el hashtag ens serà útil per mesurar la resposta, facilitar el networking i generar nous continguts. En aquesta infografia trobareu moltes més propostes, què hi afegiríeu?

Twitter - Eventos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts