Comfluència

Cercant l'eina

Youtube Kids arriba a Espanya (i amb publicitat)

Ahir es va estrenar a Espanya Youtube Kids, la nova aplicació del gegant dels vídeos dirigida al públic infantil (dels 2 als 8 anys).  La nova eina, que es pot utilitzar en telèfons mòbils i tauletes amb sistema Android i iOS, està dissenyada de manera que els nens la puguin fer servir sols, fins i tot en cas que no sàpiguen llegir, ja que inclou la funció de cerca per veu.

A més, un algoritme determina quins continguts són aptes per a menors i quins no. No obstant, els pares tenen marge per acabar d’afinar la selecció. Així, hi ha la possibilitat d’escollir entre continguts per a preescolars o per a nens una mica més grans, i també es pot denunciar un contingut que es consideri inadequat.

YouTube Kids es pot descarregar gratuïtament, però inclou publicitat, per bé que Google –propietària de YouTube– matisa que “la càrrega d’anuncis serà molt reduïda” i que la companyia serà “molt sensible” a l’hora de seleccionar el contingut (més informació a la notícia del Diari Ara).

Als països on ja funcionava, l’aplicació acumula 10 milions de descàrregues, el que és una mostra del seu èxit. El fet que un canal exclusiu per a nens tan petits (de 2 a 8 anys) tingui aquestes estadístiques ens diu que la comunicació ja no pot deixar de banda els formats mòbils i que les noves generacions són totalment multipantalla. A més, és la confirmació que els infants, avui més que mai, són un públic que cal tenir molt en compte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts