Comfluència

Construint relat

La clau per ser viral

Què és allò que fa viral un contingut? Quina és la clau de l’èxit? Disculpeu si volíeu una resposta màgica però la realitat és que és una combinació de factors la que farà que el teu contingut sigui viral. I, inclús tenint en compte els diversos aspectes sobre els que parlarem a continuació, també influeix el factor sort, i aquest no el podem controlar.

Com bé sabeu, aquests dies als mitjans de comunicació i a les xarxes socials s’està parlant molt del conflicte palestinoisraelí. Aquest no és el lloc per parlar-ne ni fer cap tipus de valoració, però en el cas que ens ocupa, que és la viralitat dels continguts, sí que influeix.

D’entrada, tindràs més oportunitat de fer-te viral si parles del que parla tothom. Però compte, que també és difícil destacar per sobre de la resta. I què cal per destacar? Un contingut ben preparat, treballat, amb un enfocament diferent… És a dir, que aporti alguna cosa que no aporten els milers i milers de persones que en parlen.

Per exemple, un fil a Twitter de l’usuari @historiaycomic del dia 13 d’octubre, ha estat el més visualitzat de la història del seu compte amb més de 244.000 impactes a hores d’ara.

Aquest fil reuneix les condicions de les quals parlàvem. S’ha fet en el moment just parlant sobre el tema del moment, aporta contingut de valor i ben treballat i, a més, ha tingut la sort de ser compartit per algun compte amb molts seguidors que ha multiplicat el seu impacte exponencialment. Veurem fins on arriba!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts