Comfluència

Noves oportunitats

Els vídeos: una de les estratègies més importants de màrqueting digital?

“Una imatge val més que mil paraules” és una de tantes dites populars que, ens agradin més o menys, raó no els hi falta. Amb això no volem dir que les paraules i les imatges estiguin confrontades entre elles, sinó que es complementen i fan que un producte o idea agafi més força.

Les fotografies o vídeos tenen la capacitat d’atraure i impactar als usuaris o al públic al qual ens dirigim, mentre l’escriptura ens permet profunditzar i desenvolupar la idea, realitat o producte que volem transmetre o vendre. 

De fet, amb el poc temps lliure del que disposem, en general, i l’auge de les xarxes socials, els productes visuals també han evolucionat i incrementat la necessitat per part dels comunicadors i comunicadores d’apostar per noves vies de comunicació i de creació de continguts. Un exemple són els reels, IGTV o stories d’Instagram o l’impacte d’aplicacions com TikTok, entre d’altres. Perquè tal com llegim a Coobis, “la utilització dels vídeos permet obtenir un abast que no s’aconseguia abans. El seu abast, visibilitat i engagement és molt alt en comparació a imatges estàtiques”. 

La nostra societat està en constant canvi i evolució, així com la comunicació i les vies que utilitzem per dirigir-nos al nostre públic. Adaptar-se i ser creatiu (o creativa) és indispensable per aconseguir els objectius establerts. I potser ho farem amb millors resultats si afegim productes audiovisuals com un complement al nostre pla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts