Comfluència

Noves oportunitats

Els vídeos: una de les estratègies més importants de màrqueting digital?

“Una imatge val més que mil paraules” és una de tantes dites populars que, ens agradin més o menys, raó no els hi falta. Amb això no volem dir que les paraules i les imatges estiguin confrontades entre elles, sinó que es complementen i fan que un producte o idea agafi més força.

Les fotografies o vídeos tenen la capacitat d’atraure i impactar als usuaris o al públic al qual ens dirigim, mentre l’escriptura ens permet profunditzar i desenvolupar la idea, realitat o producte que volem transmetre o vendre. 

De fet, amb el poc temps lliure del que disposem, en general, i l’auge de les xarxes socials, els productes visuals també han evolucionat i incrementat la necessitat per part dels comunicadors i comunicadores d’apostar per noves vies de comunicació i de creació de continguts. Un exemple són els reels, IGTV o stories d’Instagram o l’impacte d’aplicacions com TikTok, entre d’altres. Perquè tal com llegim a Coobis, “la utilització dels vídeos permet obtenir un abast que no s’aconseguia abans. El seu abast, visibilitat i engagement és molt alt en comparació a imatges estàtiques”. 

La nostra societat està en constant canvi i evolució, així com la comunicació i les vies que utilitzem per dirigir-nos al nostre públic. Adaptar-se i ser creatiu (o creativa) és indispensable per aconseguir els objectius establerts. I potser ho farem amb millors resultats si afegim productes audiovisuals com un complement al nostre pla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

  Categories

  Arxiu

  Autors

  32 posts
  12 posts
  5 posts
  99 posts
  4 posts
  1 posts
  79 posts
  65 posts
  3 posts
  48 posts