Comfluència

Problemes de comunicació

Fins a 19 hores al dia mirant una pantalla

Segons un estudi elaborat recentment als Estats Units, de mitjana passarem 44 anys de la nostra vida adulta connectats a una pantalla. Això suposa unes 17 hores per dia que, amb el confinament, s’han incrementat encara més fins arribar a les 19 hores!

Les 17 hores en situació de “normalitat” surten de la suma de tots els dispositius que ens envolten: fins a 4,5 hores amb televisió; 5 hores amb portàtils; poc més de tres hores amb dispositius per jugar i més de 4,5 hores amb smartphones.

I com ens afecta aquesta informació al sector de la comunicació?

D’una banda, són bones notícies pel fet que tenim els usuaris di

sponibles en multitud d’aparells als quals podem accedir. Però de l’altra, captar l’atenció del nostre públic s’està tornant cada cop més complicat! Amb una oferta tan abrumadora de continguts, aconseguir que els potencials clients ens dediquin més d’un minut i, sobretot, que el nostre missatge perduri és més difícil que mai.

En aquest sentit, cal que ens diferenciem. I amb diferenciar-nos no em refereixo només a fer alguna cosa d’una altra manera als nostres competidors. Sinó a especialitzar-nos, conèixer bé el nostre públic i les seves necessitats per tal d’adaptar la nostra oferta. No caldrà fer grans campanyes ni inversions si tenim una bona idea i som eficients i efectius en la seva execució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts