Comfluència

Noves oportunitats

Fins a on arriba el poder de la marca?

Des de fa un temps, la paraula “influencer” ha entrat a formar part del nostre vocabulari quotidià. Tot i que el fenomen s’originés lligat a la moda i el lifestyle, avui dia n’hi ha de tot tipus i que creen contingut, i marca, sobre qualsevol àmbit. Però fins a on arriba el poder de prescripció i venda d’aquestes persones?

Avui en un xat amb amigues una d’elles ha compartit aquesta notícia. I la veritat és que després del “jiji… jaja” inicial, m’ha fet reflexionar. Realment hem arribat a un nivell en el qual una persona, pel seu estatus, és capaç de vendre, literalment, aire.

D’una banda, trobo incomprensible que algú compri un pet. De l’altra, penso que la visió de negoci de la protagonista de la història és sensacional. Està monetitzant, i molt, una cosa que, d’entrada, no té cap valor.

No només fa negoci venent els seus pets envasats, sinó que crea tot de contingut relacionat a la xarxa. Com s’explica a la notícia, un vídeo seu a Tik Tok sota el nom “Un dia a la vida d’una noia que ven els seus pets en pots” ja acumula 6,6 milions de reproduccions, que no és poc!

Però ara resulta que els seus seguidors també li demanen per la seva dieta per tal de produir tanta flatulència. I és que sembla que el mercat té nínxol!

Bé, simplement una nota curiosa que demostra que, si coneixes bé el teu públic, sempre pots trobar noves propostes de valor per oferir-li. I que, si parlem de màrqueting relacional, tenim molt per aprendre dels influencers!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts