Comfluència

Dialogant amb l'entorn

Les millors ‘apps’ postvacacionals

Si vaig començar l’estiu parlant de les aplicacions mòbils ideals per a les vacances… He cregut apropiat recollir ara les que estan sent qualificades com a “millors apps per superar la depressió postvacacional”.

Entre els llistats d’apps recomanades per afrontar la tardor les trobem de tot tipus. Des de les que ens permetran alleugerir la tornada a la feina via compra de capritxos –les hi ha de moda com Trendstop Fashion Trendtracker, o per redecorar casa teva com Better Homes & Gardens o Dream Home-, passant per les que ens permetran organitzar els nostres estalvis (ja pensem en les properes vacances, és clar!) com Tus gastos o Control de Gastos, fins a d’altres que, personalment, trobo més útils.

Entre aquestes últimes m’agrada SensaCine, amb cartellera i horaris dels cinemes d’on et trobes més a prop, o Minube o TouristEye, per planificar alguna escapadeta durant l’any. I no puc deixar de parlar de Runtastic o Sports Tracker, que mai he fet servir, però de les quals veig força activitat regular quan entro al meu Facebook. Potser ara que acaba l’estiu és un bon moment per posar-nos seriosament amb l’esport…
Què dieu, sou dels que us afecta la tornada a la quotidianitat? Considereu útils aquestes aplicacions per superar el ‘trauma’ postvacacional?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    105 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts