Comfluència

La sentència

Personalitza la teva comunicació

per

“Think wrongly, if you please, but in all cases think for yourself”

L’escriptora britànica Doris Lessing va ser, durant la seva llarga  i intensa vida, una gran lluitadora per la llibertat. En són prova el seu compromís amb les causes del Tercer Món des d’un vessant anticolonialista, i les seves iniciatives feministes. La seva obra literària va ser recompensada amb el Nobel de Literatura el 2007.
Avui recuperem una de les seves sentències més conegudes amb la qual anima a pensar per un mateix, no importa si bé o malament. En el cas de la comunicació, aquesta frase ens serveix per defensar la necessitat d’una estratègia pròpia, tot orientant les accions en la direcció adequada a les teves necessitats (Tant se val si la xarxa social de moda és Snapchat, si el teu públic objectiu es composa de persones de mitjana edat, per molt al dia que estiguin en noves tecnologies, no els trobaràs allà!)
T’animem, com proposa Lessing, a abandonar l’estat de dependència, a emancipar-te i a atrevir-te a utilitzar la consciència per guiar-te a tu mateix: què vols comunicar? A qui? Per què? Si no te’n surts, sempre et podem ajudar! Pensar ens allibera de les cadenes que representen els prejudicis, la superstició i el fanatisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts